2013. február 18., hétfő

Farsangi buli

A Magyar Konzulátus a Török-Magyar Baráti Társaság keretein belül farsangi bulit szervezett az Isztambulban élő magyaroknak. Alap volt, hogy elmegyünk, egyrészt mert egy alkalmat sem hagyhatok ki, ahol be kell öltözni, másrészt pedig egy újabb este az ismerkedés jegyében.

A görög istennő jelmez mellett döntöttem, ugyanis három ágyneműgarnitúrát találtam a szekrényemben és ebből az egyik teljesen fehér. Még beszereztem hozzá az egyik méteráru boltban egy kötelet a derekamra és kész is van a jelmez. 

Mártival együtt indultunk el, lepakoltuk a cuccunkat Andinál, majd elnéztünk a közeli bazárba egy kis kaja után kutatva, ugyanis a szervezők állják az italokat, ezért cserébe viszont vinni kell ételt. Andi francia salátát csinált, mi pedig szendvicseket.

Ahogy kész lettünk, mindenki belebújt a jelmezébe: én görög istennő lettem, Márti manónak öltözött, Andi antiszexuális hableánynak, Gergő pedig (Andi lakótársa) leginkább egy arab terroristához hasonlított. Utána még csatlakozott Ötkür is, a kínai srác, aki kihagyta a jelmezesdit, de ha nagyon akarjuk, akkor ráfoghatjuk, hogy ő Psy. :P

A buliba megérkezve már javában ment a karaoke. Egyből közöltem a többiekkel, hogy mindenki vegyen magához bátorságot (italt) mert valakit folyamatosan énekelni fogok hurcolni. Gergő lett a szerencsés kiválasztott, őt vonszoltam mindig magam után, de egy idő után már nem nagyon kellett kérlelni szerencsére.

Tombola is volt, vettem is egyből kettőt, majd később aki hajlandó volt elénekelni a Berry & Váczi Eszter duett ráeső részét az kapott egy ingyen tombolát! Ez természetesen én voltam, úgyhogy tripla esélyekkel indultan. Voltak elég jó nyeremények is: szép könyvek és dvd filmek és egyéb cd-k. Nekem persze sikerült egy 20%-os vásárlási utalványt nyernem ezüst ékszerre. Annak is jobban örültem volna, ha a férfi zoknit nyerem meg. De mivel Gergő mind a 4 tombolájával nyert (kapja be), így készségesen elcserélte velem a falra ragasztható isztambuli képét, ami neki legalább ugyanolyan szemétnek számított, mint nekem a vásárlási utalvány.

A buliról csak akkor távoztunk, amikor már tényleg mindenki pakolt körülöttünk, így elindultunk egy másik szórakozóhelyre. Taxival mentünk mind az öten (!!!) és szerintem a sofőr már nagyon várta, hogy kirakhasson minket, mert annyiszor kaptunk röhögőgörcsöt a saját hülyeségeinken, hogy már mindenkinek fájt valamije. A Taksim térre mentünk, ahol a többiek már egy általuk ismert szórakozóhelyre vezettek. Ilyet se láttam még, hogy egy több emeletes bérház a diszkó, aminek a negyedik emeletére mentünk. Nekem annyira nem adta a zene, úgyhogy inkább csak bámultam a kivilágított Isztambult és dumáltam a többiekkel.

Andihoz hazatérve mindannyian konstatáltuk, hogy ez egy baromi jó buli volt, majd a jelmezemet takaróvá visszaalakítva ágynak dőltünk.


Ötkür, a jelmeztelen, Márti, a manó, Gergő, az arab terrorista és A görög istennő


Már mindenki lelépett, de mi még akkoris! Itt épen Ötkürrel énekeljük a Szájbergyerek című nótát :D

Andi, az antiszexuális hableány és az újra megtalált hableánytesója

Nemtomki, mellette a török konzul (aki nagyon nagyon aranyosan beszél magyarul) és a mindenkivel összebarátkozó Ötkür

A tombolasorsolás közepén

Kilátás a szórakozóhelyről

2 megjegyzés:

  1. REmélem így kezdtétek :D
    http://www.youtube.com/watch?v=tUqP3xva__I

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh, ez nem volt olyan pró mint az angyalok dühében xD

      Törlés