2013. július 31., szerda

Tervek, nyári kalandozások

Pár hete szóba jött a családdal, hogy akkor pontosan meddig is maradok. A megbeszéltek szerint augusztus közepéig, de hogy melyik is lesz az a nap, amikor elhagyom a házat? Végül rájuk bíztam, hogy a szabadságaik és a nyári terveik fényében döntsék el, hogy mikortól tudják már megoldani a gyerekfelügyeletet. Mint kiderült, augusztus 16-án jönnek a nagyszülők Dublinból, így 15-től kezdve úgymond már nincs szükség rám, persze hangsúlyozták, hogy addig maradok, ameddig csak szeretnék, ahogy nekem megfelel. Megbeszéltük: az utolsó munkanapom augusztus 14-e lesz.

Elég régóta az eszembe ötlött már, hogy szeretném meglátogatni Tóriát Írországban, Tomit Angliában és ha az isztambuli vissza repjegyem úgyis meg van már, akkor oda is el kéne látogatni Mártihoz és Andihoz, de a budapesti barátnőimet is rég láttam, tehát pár nap nem lenne rossz a szeretett fővárosunkban.

Jelentem: a terv összejött, repjegyek lefoglalva, mindenki mindenhol szeretettel vár! :)

A nagybetűs TERV:

Augusztus 14-e után már nem megyek haza Magyarországra, hanem másnap Münchenből egyenesen Írországba, Corkba vezet az utam, ugyanis onnan Tória már csak 10-15 percre lakik kocsival, így nem kell már olyan sokat utaznom. Persze mivel volt elég sok cuccom azon a bőröndön kívül, amivel majd kirándulgatni fogok, így a lomtalanításon szerzett kisebb bőröndöt telepakoltam a cuccaimmal, amire tudom, hogy nem lesz szükségem és átvittem Furihoz megőrzés céljára. Amikor Oktoberfestre visszalátogatok, akkor majd haza tudok vinni mindent. 
Az utazási napokat leszámítva 5 teljes napot fogok Tóriával Írországban tölteni, amiben benne van egy 3 napos teljesen szabad hosszú hétvége és remélhetőleg még egy szabadnapnak kiadott hétfői nap is.

Auguszus 21-én szerdán már indulok is tovább: ezúttal Corkból egyenesen Londonba. Londonból még elbuszozok Bournemouthba, ahol Tomi lakik. Az utazást megint csak leszámítva 4 és fél napot fogok ott tölteni, majd 26-án irány egy londoni városnézős nap és másnap estefelé pedig már indulok is tovább Budapestre.

Budapesten két napot fogok eltölteni és a rég nem látott barátnőimnél csövezni, majd augusztus 30-án irány Isztambul! Mivel a visszafelé tartó repjegyemet már annak idején kifizette a család, csak ugye változott idő közben a terv, így csak az odafele jegyet kellett megvennem. És mivel a wizzair éppen pár hete indított Budapest-Isztambul közvetlen járatot, így nem hagyhattam ki a lehetőséget: egészen szeptember 6-ig fogok Andinál és Mártinál vendégeskedni és újra átélni a keleti életérzést.

Természetesen mindenről igyekszem majd ismét beszámolni, ám mivel ezt a blogot csak az óper kalandjaimnak szántam, ezért a kirándulós blogomon fogok a kis kiruccanásaim részleteivel ostromolni benneteket. (Ha érdekel KATT IDE!) Remélem, velem tartotok! ;)

4 megjegyzés:

  1. Naná, hogy követni fogom a kirándulásokat is. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, akkor azt hiszem legközelebb az Oktoberfesten találkozunk ;-) Kellemes utazgatást addig is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon helyes, alig várom ;) és köszi! neked is :D

      Törlés