2013. július 9., kedd

Hétvége

Pénteken Reni szülinapját ünnepeltünk, így irány a város. Összeültünk egy sörre, majd elindultunk a szokásos bulihelyre, a Kultfabrikba. Ittunk egy koktélt, táncolgattunk, majd irány egy másik hely, majd megint egy másik. Éppen az egyik clubból egy másikba indultunk, amikor megláttuk, hogy egy teljesen üres helyen egy banda élőben játszik. Poénból elhatároztuk, hogy bemegyünk és megnézzük, csakhogy a banda annyira jól játszott, hogy amíg ők játszottak, mi táncoltunk, tomboltunk és tapsoltunk, annak ellenére, hogy rajtunk kívül kábé 12-en voltak a teremben és ennek a fele ült. Kicsit felpörgettük a bulit, majd a koncert után haza hazaindultunk.



Másnap a tőlem öt percnyire lévő Neubibergben utcafesztivál volt, így ott töltöttük a délutánt. Söröztünk, elvoltunk és még egy magyar sráccal is találkoztunk, akinek a bandájához (németek) mi is csatlakoztunk aznapra. Nekem este 8-ra haza kellett mennem, mert babysittelnem kellett, ezúttal a szülők mentek el partyzni estére.

Zsuval


Lángos! (Akkora csak mint a tenyerem)

Furival

Vasárnap pedig irány az Olympia Zentrum, amit még az 1972-es olimpiára építtettek, de azóta is tartanak itt rendezvényeket, sporteseményeket. Emellett van a BMW Welt, ahol kocsik és motorok vannak kiállítva, amikbe be lehet ülni, fotózkodni lehet velük és átérezni, hogy milyen kőgazdagnak lenni. Végül pedig az Allianz Arénába mentünk el, München legnagyobb stadionjába, ahol folyamatosan meccseket tartanak. (A képek minőségéért elnézést kérek, jobb híján a telefonommal csináltam a képeket, mert az enyémnek először az akkuja, majd a lencséje döglött be. Ma sikerült új fényképezőt vennem a Saturnban, így innentől újra belehúzok a fotózgatásba!)

BMW Welt:








Olympia Zentrum:








Allianz Arena:



FC Bayern Fan Shop az arénában:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése